Привітання з днем енергетика

21.12.2019 Шановні колеги, працівники та ветерани енергетичної галузі!Прийміть щирі вітання з нашим професійним святом - Днем енергетика!В цей день на вашу адресу звучать найтепліші побажання і слова подяки за ваші успіхи і досягнення, за те, що в будь-який час доби, в свята і у вихідні, в непростих, а часом небезпечних умовах, ви стабільно…Читати далі →

Забезпечення соціального діалогу через виконання Колективного договору

9.12.2019 5 грудня відбулася загальна конференція трудового колективу ПАТ «Центренерго». В засіданні взяло участь 72 делегати від трудових колективів – Трипільської ТЕС, Вуглегірської ТЕС, Зміївської ТЕС, ВП «Ременерго» та Апарату управління ПАТ «Центренерго». У ході конференції делегати обговорили виконання у 2019 році умов Колективного…Читати далі →

Співпраця науки і виробництва – успішний розвиток вугільних технологій

8.11.2019 7 листопада Трипільську ТЕС з робочим візитом відвідали академік-секретар Відділення фізико-технічних проблем енергетики НАН України, академік НАНУ Олександр Васильович Кириленко та старший науковий співробітник Інституту вугільних енерготехнологій Відділу процесів горіння та газифікації вугілля, кандидат технічних наук…Читати далі →

Вітаємо переможців у змаганнях з профмайстерності

30.10.2019 З 21 по 25 жовтня на базі ДП «Спеціалізований центр підготовки кадрів» відбулися традиційні Міжстанційні змагання з професійної майстерності серед працівників оперативного персоналу Зміївської, Вуглегірської та Трипільської ТЕС ПАТ «Центренерго». Змагання…Читати далі →

Школярі відвідали Трипільську ТЕС

24.10.2019 23 жовтня наше підприємство відвідали маленькі гості, учні 4 класу ЗОШ №1 м.Українка. Олена Маняка, під час відвідин ними Музею Трипільської ТЕС цікаво та креативно розповіла дітям історію спорудження електростанції та рідного міста, познайомила їх із цікавими фактами з життя енергетиків.Начальник зміни станції Ігор Гордон познайомив…Читати далі →

Через перемоги до досконалості

21.10.2019 Сьогодні, вже в восьмий раз, на базі «Спеціалізованого центру підготовки кадрів» (ДП «СЦПК») у м.Українка розпочалися традиційні Міжстанційні змагання оперативного персоналу ПАТ "Центренерго" - Трипільської ТЕС, Зміївської ТЕС, Вуглегірської ТЕС.На урочистому відкритті член Дирекції (директор) Сергій Колесніков привітав учасників…Читати далі →